Torngrund säljer en portfölj om 2 stycken fastigheter till Logistri med ett sammanlagt fastighetsvärde om cirka 107 mkr.

2024-09-17

Fastigheterna är belägna i Ystad och Kristianstad och omfattar 5 142 m2 uthyrbar area med total hyresintäkt om cirka 8,4 mkr. Avtalen är triple-net avtal där hyresgästerna svarar för all drift och löpande underhåll. Fastigheterna kommer miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad silver enligt Sweden Green Building Councils certifiering. Fastigheterna är fullt uthyrda till de starka hyresgästerna HydX och Ramudden, med en viktad återstående hyrestid (WAULT) om cirka 10 år vid tillträdet.

En av fastigheterna, Ventilen 1 i Ystad är under uppförande med planerat färdigställande under Q4 2024. Fastigheten Ränndalen 6 i Kristianstad färdigställdes under juni 2024. Tillträde för Logistri beräknas ske under Q4 2024.

Vi är väldigt glada över denna affär som är ett bevis på att det vi bygger håller en mycket hög standard och attraherar starka och bra aktörer som Logistri. Vi ser fram emot att jobba vidare med Logistri samt bibehålla en god relation med hyresgästerna HydX och Ramudden och önskar dem lycka till i sitt samarbete kring fastigheterna - VD Gustav Kock

No items found.
Skrivet av:
Josefin Berglund